Logo

Вашият път към нас


Запознайте се с нас
  • Защото тук срещате страхотни, разнообразни колеги от цял ​​свят.
  • Защото нашите продукти и технологии ще ви вдъхновят.
  • Защото се интересуваме от вас и ще продължим да се развиваме заедно с вас.
     

Намерете много доверие и заедност
Като водещ производител на двигатели и моторни контролери за интелигентни задвижващи решения, ние правим съвременната автоматизация възможна за индустриите на бъдещето. Това е една от причините нашите служители да се чувстват толкова комфортно тук и да се хвърлят с ентусиазъм във вълнуващите ни задачи за мозъка, ръцете и сърцето.
 
Ние сме справедливи

Ние се отнасяме взаимно с уважение и признателност като равни, обвързващи в изявления и споразумения. Очаквайте равни възможности с атрактивна заплата.

Ние сме мощни

Ние се фокусираме върху това, което има значение: резултатите! Ние работим страстно за качество и успех. Очаквайте сигурни работни места с перспективи и силен цялостен пакет.

Ние сме помощници

Радвайте се на собствената си отговорност и място за вземане на решения. Предоставяме ви цялата подкрепа, от която се нуждаете, за да се справите с предизвикателствата, да растете със задачи и да постигнете собствените си цели.

Ние сме заедно

Нашата работна култура се характеризира със силен екипен дух. Вървим заедно към успеха, подкрепяме се и можем да разчитаме един на друг. Очаквайте екип, в който всички се доверяват и ценят един друг.

 
 

Вашите ползи


  
Баланс между работата и личния живот
Ние Ви предлагаме гъвкаво работно време, фитнес членство с отстъпка, мобилна работа и допълнително фирмено пенсионно осигуряване, изготвено по план.

 
Фирмени събития
Заедно празнуваме летни фестивали, Коледа и партита след работа или разпускаме заедно с редовните клиенти на Нанотек в близката Craft-Brauhaus.

 
Устойчивост
Ние генерираме собствено зелено електричество с помощта на фотоволтаици. Освен това разполагаме със собствени станции за електронно зареждане, подробна система за управление на качеството и околната среда и скоро ще произвеждаме въглеродна неутралност.

 
Обучения и повишаване на квалификация
С местно обучение, семинари и нашата индивидуална програма за подкрепа, ние активно подкрепяме Вашето собствено развитие. Защото постоянното учене води до иновации и ориентирано към бъдещето мислене.

 

  Искаш ли да се присъединиш към колектива? Кандидатствай сега!