Logo

ЧЗВ


Онлайн за пет минути към новата работа
Можете ли да кандидатствате за пет минути и да сте сигурни, че няма да забравите нищо? Много ясно! Има ли още място за отделни документи като мотивационно писмо и автобиография, след като стъпките са дефинирани? Да! Улеснете много неща за себе си и кандидатствайте онлайн тук. Това е единственият начин да гарантираме, че получаваме всичко необходимо за Вашия процес на подбор, което е 100% съвместимо със защитата на данните. 

 

Вашето кандидатстване

Намирате ли интересна позиция в нашия портал за работа? Перфектно! Кандидатствайте онлайн сега – ние ще потвърдим получаването незабавно. Ние ще се свържем с Вас в случай, че са ни необходими допълнителни документи. 

И след това?

Ние ще разгледаме Вашата кандидатура бързо, но също така и внимателно. Ако ни се стори интересна, ще Ви поканим на интервю. По време на интервюто заедно с нас ще разберете дали си пасваме.

 

 

Споразумяхме ли се?

Ако Вашите и нашите представи съвпадат, ще Ви направим коректна оферта. Сега зависи от Вас. Искате ли да извървите пътя с нас? Тогава очакваме Вашето потвърждение.

 

 

Добре дошли в Нанотек!

С подписването на договора Ви започвате работа в изключително иновативна средна компания, която е спечелила няколко ТОП 100 награди.
Радвам се да Ви приветствам в екипа!